نماد سایت دریای شرق

رسپی خورشت لوبیا سفید : طرز تهیه خورش سنتی و خوشمزه

رسپی خورشت لوبیا سفید

روش اول: پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه (زرد چوبه، پاپریکا. فلفل قرمز. پودر سیر. پودر دارچین. ادویه ی خورشتی) بزنید و کمی تفت بدین طلایی ش

دستور پخت و رسپی خورشت لوبیا سفید:

مواد مورد نیاز:

رسپی خورشت لوبیا سفید:

روش اول: پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه (زرد چوبه، پاپریکا. فلفل قرمز. پودر سیر. پودر دارچین. ادویه ی خورشتی) بزنید و کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشن
گوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی روغن بریزید و تفت دهید کمی زردچوبه بزنید و و دو ق.غ رب گوجه اضافه کنید و و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه میکنیم و تفت داده و سپس لوبیا هارو که از قبل خیس دادین و نیم پز کردین رو بهش اضافه کنین و تفت میدیم و در نهایت به گوشتمون اضافه میکنیم و نمک میریزیم و بعد اب اضافه میکنیم اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کنین و بزارین اروم اروم بپزه و جا بیفته.


برای چاشنی این غذا یا کمی غوره یا ابغوره میتونید بریزید که من لیمو عمانی ریختم
نکته طلایی: میتونید یه مقدار از سیب زمینی رو جدا سرخ کنید و روش بزارید.

امیدوارم عاشق این غذا باشین
یک غذای محشر ایرانی که طرف دارای بسیاری داره
البته از غذا های مورد علاقه منم هست

خروج از نسخه موبایل