نماد سایت دریای شرق

دمپختک میگو بوشهری : طرز تهیه غذای دریایی ایرانی + نکات کلیدی

دمپختک میگو بوشهری

اول از همه باید بگم اون سیر ها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید

طرز تهیه دمپختک میگو بوشهری:

دستور پخت دمپختک میگو بوشهری:

اول از همه باید بگم اون سیر ها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم. توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید


و اما دستور من

یه پیاز بزرگ را نگینی خرد و توی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه. بعد سیر خرد شده رو اضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم و بعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید. سپس اب تمر هندی بزنید یه لیوان. کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان

خروج از نسخه موبایل