نماد سایت دریای شرق

دستور پخت پلو یونانی : طرز تهیه غذای یونانی خوشمزه و آسون

دستور پخت پلو یونانی

طرز تهیه و دستور پخت پلو یونانی:

دستور پخت پلو یونانی:

ابتدا برای سه نفر دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کرده با مقداری روغن تفت میدید. سپس ۳۰۰ گرم فیله مرغ رو برش بدید و به همراه سه عدد هویج خلال شده و چند قاشق زعفران دم شدت به پیازها اضافه و سپس سرخ کنید. پس از آن هشت تا ده عدد قارچ رو ورقه ورقه کنید به همراه نمک ، دو سه قاشق آبلیمو و فلفل سیاه و فیله ها و خلال های هویج در حال سرخ شدن اضافه کنید و اجازه بدید تا آب قارچها کشیده بشه. دو یا سه عدد فلفل دلمه ای رنگی ( از هر رنگ یک عدد) رو ریز خلال کنید به همراه نصف لیوان گشنیز خرد شده به بقیه سبزیجات در حال سرخ شدن اضافه کنید. (میتونید ذرت و نخود فرنگی هم به سبزیجات اضافه کنید ) و یه تفت بدید و شعله را خاموش کنید.


تفت دادن و حرارت دادن زیاد فلفل دلمه ایها باعث تغییر رنگشون میشه.
سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید . کف قابلمه ته دیگ سیب زمینی یا نان قرار بدید . برنج رو دم کنید . اواخر دم شدن برنج نصف استکان زعفران دم شده و مخلوط مرغ و سبزیجات رو اضافه کنید . پس از مخلوط کردن پلو با سبزیجات و مرغ نوش جان کنید.
(اگر بخواید پلوی رنگی رنگی ای داشته باشید مخلوط مرغ و سبزیجات رو از همان ابتدا به همراه برنج دم ندید چون باعث تغییر رنگ فلفل دلمه ایها میشه).

خروج از نسخه موبایل