نماد سایت دریای شرق

کیک یزدی کشمشی : دستور پخت کیک یزدی کشمشی خونگی

کیک یزدی کشمشی

از لیوان فرانسوی دسته دار برای اندازه گیری استفاده کنید. اول فر رو روی حرارت 200 درجه روشن کند. تا خوب داغ بشه.

دستور پخت کیک یزدی کشمشی :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کیک یزدی کشمشی :

از لیوان فرانسوی دسته دار برای اندازه گیری استفاده کنید.
اول فر رو روی حرارت 200 درجه روشن کند. تا خوب داغ بشه.
تخم مرغ ها رو یک دقیقه خوب با همزن بزنید تا خوب از هم باز بشه.


بعد شکر رو بهش اضافه کنید و 3 – 4  دقیقه دیگه با سرعت بالا خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
تو این مرحله روغن رو اضافه کنید و مواد رو یک دقیقه هم بزنید ، بعد از اون هم ماست رو اضافه کنید و دوباره یک دقیقه بزنید.
حالا هل و گلاب و عسل رو هم اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید و آرد و بکینگ پودر رو که با هم الک کردید رو تو چند مرحله به مواد  اضافه کنید و خیلی آرام با لیسک به حالت دورانی مایه کیک رو هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه آخر سر کشمش هایی که به آرد آغشته کردین رو اضافه کنید،


از قالب مخصوص کیک یزدی یا قالب مافین استفاده کنید کاغذ مخصوص رو تو قالب بذارید ، مواد رو تو کاغذ مخصوص کیک یزدی بریزید . یک چاقو و یا قاشق (با قاشق راحتر تره ) رو روغنی کنید و بصورت بعلاوه وسط مواد داخل قالب ها بزنید تا به ته قالب برخورد کنه ، بعد از هر بار فرو کردن سر چاقو یا قاشق رو تمیز و دوباره روغنی کنید . این کار باعث میشه کیک های یزدی حالت قله ای پیدا کنه .
میتونید روی کیک ها کنجد یا خلال بادام بریزید . من ساده درست کردم کیک ها رو برای حدودا نیم ساعت  بذارید تو فر تا روشون طلایی بشه. 

خروج از نسخه موبایل