نماد سایت دریای شرق

کیک پرتقالی با سس پرتقال : دستور پخت کیک پرتقالی خونگی

کیک پرتقالی با سس پرتقال

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم سفیده را با نیمی از شکر هم میزنیم تا سفت شود، زرده ها را به همراه وانیل و باقی مانده شکر هم میزنیم تا کشدار

دستور پخت کیک پرتقالی با سس پرتقال:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال :

اول فر رو روشن میکنیم دمای 160 درجه تا گرم بشه،
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم سفیده را با نیمی از شکر هم میزنیم تا سفت شود، زرده ها را به همراه وانیل و باقی مانده شکر هم میزنیم تا کشدار و غلیظ شود، حالا رنده پوست پرتقال و روغن رو اضافه میکنیم کمی که هم زدیم آب پرتقال را اضافه و هم میزنیم آرد رو با بکینگ پودر و نوک ق چ نمک مخلوط میکنیم و یه بار الک میکنم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم، حالا سفیده زده شده را اضافه و آرام هم میزنیم، مواد رو داخل قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کردیم میریزیم،،

بعد میزاریم داخل فر به مدت 45 دقیقه با درجه 180، این زمان بستگی به درجه حرارت فرتون داره،با خلال دندون چک کنید اگر مواد کیک به خلال نچسبید یعنی پخته

 


حالا میریم سراغ سس روش
عکسها رو ورق بزنید و فیلمو ببینید
یک پیمانه آب پرتقال طبیعی رو میریزیم تو یه تابه کوچیک بعد بهش 4 قاشق غ شکر و1ق غ نشاسته ذرت اضافه میکنیم خوب هم میزنیم میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا کمی به غلظت بیفته حرارت رو خاموش میکنیم یک ق م خ کره میریزیم تو مواد و خوب مخلوط میکنیم وقتی که خنک شد کیکمون هم خنک شد میریزیم روی کیک.


این کیک فوق العاده س حتما امتحان کنید
من برای سس از پرتقال تو سرخ (خونی) استفاده کردم.

خروج از نسخه موبایل