نماد سایت دریای شرق

کیک سیب با تزئین گل رز : دستور پخت کیک سیب خوشمزه و آسون

کیک سیب

ابتدا یکی از سیب ها را از وسط برش زده و هر برش را دوباره برش های نازک میزنیم.( سیب دیگر را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم.)

دستور پخت کیک سیب با تزئین گل رز:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کیک سیب:

ابتدا یکی از سیب ها را از وسط برش می زنیم و هر برش را دوباره برش های نازک میزنیم. (سیب دیگر را پوست می گیریم و نگینی خرد میکنیم.)
و یک ردیف سیب را داخل فر یا مایکروفر به صورتی که کمی روی هم قرار بگیرد می چینیم. ( مانند عکس) @ashpazi.ba_afra
سپس روی سیب ها کمی شکر می پاشیم و به مدت ٨ الی ١٠ دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ می گذاریم تا سیب ها کمی پخته و نرم شود که راحتتر پیچیده شود.


بعد پخت سیب های خنک شده را مانند گل رز پیچیده و کنار می گذاریم.
برای تهیه کیک قالب کمربندی ٢٠ سانت را کاغذ روغنی انداخته سپس چرب می کنیم.
آرد و بیکینگ پودر و دارچین را الک می کنیم. شکر، روغن مایع، کره دمای محیط را با همزن می زنیم تا سبک و سفید شود. سپس تخم مرغ ها یکی یکی و با فاصله اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط می کنیم، وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه می کنیم. @ashpazi.ba_afra


سپس ماست را اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم. آرد را کم کم اضافه کرده با دور کند همزن مخلوط می کنیم.
نیمی از مایه کیک را در قالب می ریزیم و رویش را سیب نگینی خرد شده میچینیم مابقی مایه را روی سیبها می ریزیم و گل سیب را رویش می‌گذاریم. بقیه برش سیب‌ها را اطراف گل قرار می‌دهیم و به دلخواه کمی خلال پسته و پودر دارچین می پاشیم و در طبقه وسط فر به مدت ۵٠ دقیقه الی یکساعت می‌پزیم تا زمانی که خلال چوبی تمیز از مرکز کیک بیرون بیاید.
بعد از اینکه کمی از داغی افتاد به سینی توری منتقل کرده تا کاملا خنک شود.

خروج از نسخه موبایل