نماد سایت دریای شرق

کیک خرمالو با سس خرمالو : دستور پخت کیک خرمالویی

کیک خرمالو با سس خرمالو

تخم مرغ ها را درون ظرفی بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید هشت دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

دستور پخت کیک خرمالو با سس خرمالو:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کیک خرمالو با سس خرمالو:

تخم مرغ ها را درون ظرفی بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید هشت دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع را اضافه کرده 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.
سپس مخلوط آرد + بکینگ پودر + دارچین +جوز هندی +پودر کاکائو + جوش شیرین و نمک سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی با لیسک به خورد مایه کیک دهید.


سپس خرمالو پوره شده (از خرمالو رسیده استفاده کنید، پوست خرمالو را جدا کنید و درون مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در بیاید.) را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس درون قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید.
اگر دوست داشتید می توانید کمی گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید.
قالب را در فر یک ربع گرم شده طبقه وسط با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید . 

مواد لازم برای سس خرمالو


خرمالوی بزرگ 1 عدد پوره شده
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری سرپر
آب نصف پیمانه، زعفران دم کشیده یک ق س
شکر نصف پیمانه، وانیل نوک ق چ


طرز تهیه:

خرمالو رو پوست گرفتم و در مخلوط کن پوره کردم. آب و نشاسته ذرت را داخل قابلمه ای ریختم تا نشاسته حل شود. بعد شکر و پوره ی خرمالو، زعفران و وانیل رو اضافه کردم. روی حرارت ملایم گذاشتم و مدام هم زدم تا ته نگیرد و یواش یواش غلیظ شود حدود ده دقیقه طول کشید تا غلیظ شد. بعد از روی حرارت برداشتم بعد از خنک شدن روی کیک ریختم.

خروج از نسخه موبایل