نماد سایت دریای شرق

نان کشمش و گردو : دستور پخن نون کشمشی سنتی و خوشمزه

نان کشمش و گردو

دوستان چون تخم مرغ رومال اسراف نشه گفتم یک ق از تخم مرغ هم زده رو جدا کنید، اگه دوست داشتین با زرده تخم مرغ کامل هم میتونید رومال کنید

دستور پخت نان کشمش و گردو:

مواد لازم:

طرز تهیه نان کشمش و گردو:

شکر + شیر ولرم + خمیر مایه رو با هم قاطی میکنیم. تخم مرغ رو هم میزنیم یک ق س خ از تخم مرغ رو کنار بگذارید مابقی رو همراه با وانیل به مواد خمیر اضافه میکنیم، آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه حالا کره نرم شده رو بهش اضافه و 10 دقیقه ورز میدیم ا کره به خورد خمیر بره (من با میکسر همزن 5 دقیقه زدم) حالا روی خمیر رو میپوشونیم و یک ساعت استراحت میدیم، بعد خمیر رو به شکل مستطیل باز می کنیم و نیمی از خمیر رو برش های یک اندازه میزنیم .

قسمت برش نخورده مواد میانی را می گذاریم و خمیر را رول میکنیم و میپیچیم داخل قالب که کاغذ روغنی انداخته و با کره چرب کرده ایم قرار می‌دهیم. روی خمیر را می پوشانیم و نیم ساعت استراحت میدیم. برای رومال از یک قاشق تخم مرغ و 2 قاشق شیر و کمی زعفران دم کشیده استفاده می‌کنیم و درون فر از قبل گرم شده با درجه 190 به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا خمیر طلایی شود. بعد از اینکه از فر در آوردم روش عسل زدم.


ظرف آب تو فر فراموش نشه .
کپی بدون ذکر منبع ممنوع 
دوستان چون تخم مرغ رومال اسراف نشه گفتم یک ق از تخم مرغ هم زده رو جدا کنید، اگه دوست داشتین با زرده تخم مرغ کامل هم میتونید رومال کنید

خروج از نسخه موبایل