نماد سایت دریای شرق

مربای انجیر خونگی : آموزش درست کردن مربای انجیر با روش آسان

مربای انجیر خونگی

درون قابلمه بزرگی شکر و آب و هل را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس انجیرها را اضافه نمائید. حدود 45 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا

آموزش درست کردن مربای انجیر خونگی:

طرز تهیه مربای انجیر خونگی:

مواد لازم:

درون قابلمه بزرگی شکر و آب و هل را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس انجیرها را اضافه نمائید.
حدود 45 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند هل ها را خارج کرده سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید.
یک ربع دیگر بجوشانید سپس در صورت تمایل زعفران دم کرده را بریزید و از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.


بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد.
انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد.
در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.


اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل