نماد سایت دریای شرق

قرمه گوشت گوسفندی با تهدیگ رشته : دستور پخت غذای سنتی

قرمه گوشت گوسفندی

آب رو به ظرف بزرگی اضافه کنید (بهتره چدن و یا مس باشه) حرارت رو زیاد کنید. بعد از بجوش آمدن گوشت‌ها را اضافه میکنیم، دوباره که آب جوشید کف گوشت را

دستور پخت قرمه گوشت گوسفندی:

طرز تهیه قرمه گوشت گوسفندی :

آب رو به ظرف بزرگی اضافه کنید (بهتره چدن و یا مس باشه) حرارت رو زیاد کنید. بعد از بجوش آمدن گوشت‌ها را اضافه میکنیم. دوباره که آب جوشید کف گوشت را میگیریم حالا حرارت را کم میکنیم پیاز، چوب دارچین، برگ بو، نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه را اضافه میکنیم در قابلمه رو با پارچه تمیزی می‌بندیم. (حرارت خیلی کم باشه) بعد از دو ساعت که گوشت پخت و آب انداخت گوشت‌ ها رو برگردونید، بزارید یکم دیگه بپزد. حواستون به آب غذا باشد. وقتی آبش خشک شد چوب دارچین و برگ بو ها رو خارج کنید حالا با روغنی که دنبه ها پس دادن کم کم گوشت‌ها شروع میکنن به سرخ شدن و تفت خوردن. با نون و یا پلو نوش جان کنید.


تهدیگ رشته
رشته فرنگی رو چند دقیقه جوشوندم و آبکش کردم با کمی زعفران و روغن مخلوط کردم و ته قابلمه ریختم، روش برنج آبکش شده ریختم و گذاشتم دم بکشه، حسابی ترد و خوشمزه می‌شه

خروج از نسخه موبایل