اموزش درست کردن و طرز تهیه پودینگ خرما:
مواد لازم:
- خرما هسته گرفته ۱۲ عدد
- شیر ۳ پیمانه (لیوان فرانسوی)
- نشاسته ذرت ٣ ق غ
- آرد ٣ ق غ
- شکر ٣ الی ۴ ق غ
- کره ۲۰ گرم ( ۲ ق غ )
- پودر دارچین ۱ق چ
- گردو پودر شده به مقدار دلخواه
- وانیل نوک ق چ
- جوز هندی نوک ق چ
طرز تهیه پودینگ خرما :
ابتدا هسته خرما رو می گیریم. با یک لیوان از شیر داخل مخلوط کن یا میکسر میکس میکنیم و (پوره خرما) کنار میگذاریم .
دو لیوان شیر رو با آرد و نشاسته ذرت و شکر و دارچین و وانیل و جوز هندی مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. وقتی غلظتش مانند فرنی شد پوره خرما رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در نهایت کره رو اضافه میکنیم. حرارت رو خاموش میکنیم و گردو رو هم اضافه می کنیم و داخل ظرف سرو میریزیم .
(من داخل شات های تک نفره سرو کردم). به صورت دلخواه تزیین میکنیم و داخل یخچال میگذاریم.
مناسب برای افطار و کودکان خیلی خوشمزه و مقویه حتما امتحان کنید