نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه ملاقورمه : آموزش درست کردن غذای مازندرانی خوشمزه

طرز تهیه ملاقورمه

داخل تابه سیر رنده شده رو یه تفت کوچیک بدید به همراه زردچوبه بعد سبزی رو بهش اضافه کنید و تفت بدید مثل قورمه نباید کامل سرخ بشه بعد گوجه رو اضافه

دستور پخت و طرز تهیه ملاقورمه:

طرز تهیه ملاقورمه :

ابتدا سبزی رو بشکل قورمه خرد کنید.
داخل تابه سیر رنده شده رو یه تفت کوچیک بدید به همراه زردچوبه بعد سبزی رو بهش اضافه کنید و تفت بدید مثل قورمه نباید کامل سرخ بشه بعد گوجه رو اضافه کنید و بعد پیاز سرخ شده رو بریزید و در تابه رو بزارید تا کاملا پخته بشن. بادمجون های سرخ شده رو و بهش اضافه کنید و در نهایت آبغوره رو بریزید. با شعله کم بزارین بپزه و جا بیفته، این خورشت به آب نیاز نداره همون آب گوجه و آبغوره براش کافیه. با کته زعفرونی عالی میشه
جای همتون سبز

( فکر کنم در اصل این غذا در کنار تخم مرغ و یا کوکو خورده میشه که ما بدون تخم مرغ و کوکو خوردیم)

دوستان گلم که استادید و درست میکنید بگید به من که سیر میزنید بهش یا نه ؟؟

خروج از نسخه موبایل