نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مربای کیوی : آموزش درست کردن مربای کیوی

طرز تهیه مربای کیوی

کیوی رو پوست گرفتم و خورد کردم (بعد از پوست گرفتن یک کیلو باشه) شکر و آب رو مخلوط کردم روی حرارت کم گذاشتم

آموزش درست کردن و طرز تهیه مربای کیوی:

طرز تهیه مربای کیوی خونگی:

یک کیلو کیوی( خیلی نرم نباشن)
یک کیلو شکر (من 700 گرم استفاده کردم)
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
آب دوالی سه لیوان
زعفران در صورت تمایل دو ق س

کیوی رو پوست گرفتم و خورد کردم (بعد از پوست گرفتن یک کیلو باشه)
شکر و آب رو مخلوط کردم روی حرارت کم گذاشتم تا قوام بیاد تقریبا بیست دقیقه طول میکشه
بعد کیوی ها رو اضافه کردم با حرارت بالا تا جوش بیاد مدام کف روی مربا رو بگیرید تا مربا شفاف بشه.
وقتی کف ها تموم شد حرارتو کم کردم و زعفران و آبلیمو رو اضافه کردم، چهل دقیقه دیگه صبر کردم با حرارت ملایم کیوی ها بپزه و مربا قوام بیاد.


حتما بزارین تو محیط آشپز خونه کاملا خنک بشه بعد توی ظرف در بسته بریزین و توی یخچال نگهداری کنید…

خروج از نسخه موبایل