نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه فالوده هندوانه : آموزش درست کردن فالوده خونگی

طرز تهیه فالوده هندوانه

پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بن‌ماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود.

آموزش درست کردن و طرز تهیه فالوده هندوانه:

مواد لازم:

طرز تهیه فالوده هندوانه :

هندوانه را آب گرفته و از صافی رد كنید.

شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود.

پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بن‌ماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود.

فالوده اگر یخ‌زده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد. هندوانه و شكر حل‌شده و فالوده را با هم مخلوط كنید.

ژلاتین را پس از حل شدن كنار بگذارید تا كاملا به دمای محیط برسد و خنك شود، سپس به بقیه مواد اضافه كنید. در انتها همه تركیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد.

بعد از این مدت مواد را از یخچال بیرون بیاورید و كف قالب را به مدت پنج ثانیه داخل آب‌جوش بگزارید و در ظرف مورد نظر برگردانید. یك دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.

راااااستی حتما حتما این آموزش رو ذخیره کن تا بتونی برای خونواده درستش کنی و با هم دیگه کلی لحظات خوب بسازین

نوش جان

خروج از نسخه موبایل