نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه عدسی با رشته : آموزش درست کردن رشته عدس پریوله

طرز تهیه عدسی با رشته

آش پرپوله یا آش عدس یکی از آش های سنتی و محلی استان کردستان و شهر سنندج است که به ویژه در فصول سرد سال طبخ و سرو می شود.

دستور پخت و طرز تهیه عدسی با رشته:

سلام دوستان . این غذای سنتی و خوشمزه رو حتما امتحان کنید، فوق‌العاده اس.
آش پرپوله یا آش عدس یکی از آش های سنتی و محلی استان کردستان و شهر سنندج است که به ویژه در فصول سرد سال طبخ و سرو می شود.

مواد لازم:

طرز تهیه عدسی با رشته:

پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن‌ مایع تفت میدیم تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس در صورت دلخواه سیر و زنجبیل تازه ی رنده شده را اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم و تفت میدیم سپس رب گوجه را اضافه می کنیم کمی نعنا و یا آویشن اضافه میکنیم و تفت می دهیم و عدس که از قبل پاک کرده و شسته ایم و چند ساعت در آب خیسانده ایم را به مخلوط پیاز اضافه می کنیم و آب یا (آب گوشت) را اضافه می کنیم و اجازه میدیم آب به جوش اید .

سپس شعله ی اجاق را کم می کنیم در ظرف را میگذاریم و اجازه میدیم عدس بپزد. در انتهای پخت عدس، رشته آش خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به خوراک عدسی اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم و دوباره در ظرف را میگذاریم و اجازه میدیم خوراک عدسی به آرامی بپزد و جا بیفته.


رشته ها ریز خورد کنید، از کشک هم میتونید استفاده کنید، با آبلیمو و یا نارنج خوشمزه تر می شود.

خروج از نسخه موبایل