نماد سایت دریای شرق

رسپی کاچی زعفرانی : آموزش درست کردن دسر مناسب افطار

رسپی کاچی زعفرانی

آرد را الک میکنیم بدون روغن با شعله کم حرارت میدهیم بوی آرد که بلند شد کره و روغن را اضافه میکنیم و تفت میدیم (رنگش زیاد تغییر نکنه) حالا ادویه رو اضافه

طرز تهیه رسپی کاچی زعفرانی:

رسپی کاچی زعفرانی :

مواد لازم:

شکر+ نبات و آب را روی حرارت میزاریم تا بجوشه،
آرد را الک میکنیم بدون روغن با شعله کم حرارت میدهیم بوی آرد که بلند شد کره و روغن را اضافه میکنیم و تفت میدیم (رنگش زیاد تغییر نکنه). حالا ادویه رو اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه مغزها رو اضافه میکنیم با حرارت ملایم کمی تفت میدیم. حالا شربت رو به آرومی به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشه، بقیه شربت را می ریزیم و با هم زن دستی هم میزنیم. وقتی به جوش آمد زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم و نیم ساعت با شعله کم در قابلمه را با دم کنی می‌بندیم.

خروج از نسخه موبایل