نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کیک کشمشی زعفرانی + نکات کلیدی

دستور پخت کیک کشمشی

ابتدا تخم مرغ و با شکر هم میزنیم تا کرمدار و کشدار و حجمش بیشتر بشه (5 دقیقه) بعد وانیل و گلاب وهل و روغن رو اضافه و کمی هم میزنیم بعد ماست و زعفران

طرز تهیه و دستور پخت کیک کشمشی زعفرانی:

مواد لازم:

دستور پخت کیک کشمشی:

ابتدا تخم مرغ و با شکر هم میزنیم تا کرمدار و کشدار و حجمش بیشتر بشه (5 دقیقه) بعد وانیل و گلاب و هل و روغن رو اضافه و کمی هم میزنیم بعد ماست و زعفران را اضافه و هم می زنیم در آخر آردی که با بکینگ پودر و نمک سه بار الک کرده رو اضافه می کنیم کمی هم میزنیم مواد یک دست بشه و کشمش های که قبلا شسته شده و کامل خشک شده رو با یک قاشق آرد مخلوط می کنیم تا تو کیک ته نشین نشن و به مواد اضافه می کنیم و تو قالبی که چرب شده و کمی آرد پاشی شده یا کاغذ روغنی انداخته شده میریزیم، قالب رو میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت تقریبا 40 دقیقه….


بعد چک می کنیم با خلال اگه نیاز به پخت داشت یک رب زمان بدین اگه نه خاموش می کنیم و یکی دو دقیقه هم می تونید گریل کنید.

خروج از نسخه موبایل