طرز تهیه و دستور پخت کیک موز:
طعمش عالیه بافتش هم پنبه ایه
- آرد یکو نیم لیوان (دسته دار فرانسوی)
- تخم مرغ 1عدد
- شکر 1 لیوان سر خالی
- موز 4عدد (بزرگ)
- کره آب شده 80 گرم
- جوش شیرین 1ق چ، بیکینگ پودر 1ق چ
- وانیل 1ق چ، دارچین 1ق چ
- شکلات نسوز و پرک بادام برای تزئین
دستور پخت کیک موز :
سه تا از موزها رو با چنگال له کنید، آرد بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین رو الک کنید،
شکر وانیل و تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا کشدار و غلیظ بشه، حالا موز و کره آب شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم، آرد رو کم کم اضافه و با لیسک از یک جهت هم میزنیم،
کف قالب لوف رو کاغذ روغنی بندازین و با کره چرب کنید مایه کیک رو توی قالب بریزین یک عدد موز رو از جهت طول برش بزنید و با برس بهش کمی آبلیمو بمالید روی کیک قرار بدین. پرک بادام و شکلات هم اضافه کنید، قالب رو در فر از قبل گرم شده با درجه 180به مدت 45 دقیقه قرار میدیم، با سیخ چوبی تست کنید، بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید، من روی کیک کمی عسل مالیدم