نماد سایت دریای شرق

دستور پخت پاستا آلفردو : آموزش درست کردن پاستای خوشمزه

دستور پخت پاستا آلفردو

برای درست کردن پاستا آلفردو بهتره اول از همه سسش رو درست کنیم. پس۳۰ گرم کره رو تو یه قابلمه کوچیک میریزیم تا فقط آب بشه. حالا ۴ قاشق غذاخوری خامه

طرز تهیه و دستور پخت پاستا آلفردو:

دستور پخت پاستا آلفردو:

برای درست کردن پاستا آلفردو بهتره اول از همه سسش رو درست کنیم. پس۳۰ گرم کره رو تو یه قابلمه کوچیک میریزیم تا فقط آب بشه. حالا ۴ قاشق غذاخوری خامه صبحونه هم میریزیم. با حرارت کم همشون میزنیم تا یکنواخت بشن و یکم داغ بشن ولی جوش نیان. بعدش ۳ ق غ پنیر پارمزان رنده شده و یه ق چ خوری سیر رنده شده هم میریزیم . سس رو مدام هم میزنیم تا ته نگیره و پنیرم آب بشه .

آخرشم ۲ ق غ جعفری خورد شده میریزیم و هم میزنیم و تمام سسمون حاضره. نمکم نمیخواد چون پنیرش نمکی هستش خودش.
حالا یدونه سینه مرغو با سایز کوچولو خورد میکنیم . بعدش مرغمون رو با یه قاشق چایخوری پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری پودر آویشن، هر چقدر دوس داریم فلفل قرمز، یکم روغن و یکم نمک تو ماهیتابه میریزیم.

موادمون رو با هم تفت میدیم تا مرغامون خوب به ادویه ها آغشته بشن. حالا حرارت گازو ملایم میکنیم و در ماهیتابه هم میبندیم تا مرغا یکم آب بندازن و بپزن . بعد از کمی پخت قارچهای خورد شده رو بهش اضافه میکنیم تا کمی تفت بخورن و بپزن. در ماهیتابه رو باز میزاریم تا آب اضافه بخار بشه .

۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم پاستا پنه رو تو آب جوش میریزیم تا نرم بشه و بعد آبکش میکنیم . حالا پاستا آبکش شده و سس آلفردو رو به مرغ و قارچ اضافه میکنیم. و مواد رو با هم تفت میدیم. بهتره حدود یک سوم تا نصف لیوان شیر هم به پاستا اضافه کنیم و بعد مواد رو تفت بدیم تا شیر جذب پاستا بشه. اینطوری مزه ها خوب به خورد هم میرن و پاستامون خوشمزه تر میشه. وقتی پاستا از آبکی بودن دراومد، دیگه حاضره. تو ظرف مورد نظر میکشیم و روش کمی پنیر پارمزان و جعفری خورد شده میریزیم… نوش جان

خروج از نسخه موبایل