نماد سایت دریای شرق

دستور پخت نان شکلاتی : آموزش درست کردن نون شکلاتی خوشمزه

دستور پخت نان شکلاتی

ابتدا شکر، شیر و خمیر مایه رو مخلوط کرده کنار میذاریم تا به عمل بیاد. نمک، روغن مایع، وانیل و خمیر مایه عمل اومده رو با همزن

طرز تهیه و دستور پخت نان شکلاتی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت نان شکلاتی:

ابتدا شکر، شیر و خمیر مایه رو مخلوط کرده کنار میذاریم تا به عمل بیاد.
نمک، روغن مایع، وانیل و خمیر مایه عمل اومده رو با همزن دستی زرده و آرد رو کم کم اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد (احتمال داره آرد کمتر و یا بیشتر استفاده بشه که به نوع آرد بستگی داره) روشو نایلکس کشیده وبا پارچه میپوشونیم در جای گرمی میذاریم تا حجمش دوبرابر بشه (حدود یک ساعت )


خمیر به عمل اومده رو پفش رو میگیریم به دو قسمت تقسیم میکنیم با وردنه باز کرده به طول قالب لوفی که داریم و عرض 20 سانت، حالا نیمی از خمیر رو برشهای یک سانتی میزنیم ((عکسها رو ورق بزنید)) و قسمتی که برش نزدیم شکلات قرار می‌دهیم و خمیر را مي پیچیم،، کاغذ روغنی داخل قالب قرار می‌دهیم و چرب میکنیم و خمیر را درون قالب می‌گذاریم، اون یکی چونه رو هم به همین شکل درست کرده و در قالب گذاشته یک ربع روشو با پارچه یا نایلکس میپوشانیم.
برای رومال من از دو قاشق شیر و یک ق چ زعفران استفاده کردم که خیلی راضی بودم


رنگ خیلی قشنگی به نون داد
در این فاصله فر رو روشن کرده با دمای 180 درجه بعد از استراحت دوم خمیر را در فر میذاریم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می پزیم تا جایی که روش طلایی بشه بعد از در آوردن از فر روی نون عسل برس زدم،
اگه شیرینتر دوست دارین دو قاشق شکر دیگه هم میتونید اضافه کنید. 

خروج از نسخه موبایل