نماد سایت دریای شرق

دستور پخت نان خرمایی : طرز تهیه نون خرمایی خوشمزه

دستور پخت نان خرمایی

همه مواد باید به دمای محیط برسه، سرد و گرم نتیجه خوبی نمیده، خمیر مایه رو با نصف شیر (ولرم) و یک قاشق از شکرمون مخلوط کرده میذاریم تا به عمل بیاد.

طرز تهیه و دستور پخت نان خرمایی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت نان خرمایی:

همه مواد باید به دمای محیط برسه، سرد و گرم نتیجه خوبی نمیده، خمیر مایه رو با نصف شیر (ولرم) و یک قاشق از شکرمون مخلوط کرده میذاریم تا به عمل بیاد. آرد، بکینگ پودر و کمی نمک را با هم مخلوط کرده و الک کرده کنار میذاریم بقیه مواد با چنگال میزنیم تا یکدست بشه بعد خمیر مایه رو به مواد مون اضافه کرده و دوباره هم میزنیم بعد آرد الک شده آرد را آروم آروم به موادمون اضافه کرده و خوب ورز میدیم و روشو میپوشونیم و در جای گرم میذاریم تا حسابی پف کنه.



بعد از پف کردن یکبار دیگه خمیر رو چند ثانیه ورز میدیم ظرف مورد نظر رو چرب کرده وخمیر رو به قسمتهای مساوی تقسیم کرده چونه ها گرد کرده بعد باز میکنیم و با برس کره روی خمیر میمالیم مقداری از مواد میانی را بین خمیر قرار می‌دهیم و عین عکس شکل میدیم و چونه ها رو کناره های قالب گرد میچنیم و چند تای آخر رو هم از وسط میچینیم،
با زرده تخم‌مرغ و زعفران و شیر رومال کرده و کنجد میپاشیم بعد دوباره 20 دقیقه استراحت میدیم بعد در فر 180 درجه به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار می‌دهیم ظرف آب گرم توی فر یادتون نره


بعد پخت روشو با فرچه عسل رقیق شده میزنیم با هر مغزی که دوست دارین تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل