نماد سایت دریای شرق

دستور پخت رول دارچینی : طرز تهیه رول دارچینی خوشمزه

دستور پخت رول دارچینی

خمیر مایه + شکر + آرد 1 ق را به شیر اضافه کرده هم میزنیم در ظرف را می‌بندیم. بعد از 10 دقیقه پف می‌کند. درون ظرف گودی روغن + نمک + تخم مرغ + شیره انگور

طرز تهیه و دستور پخت رول دارچینی:

مواد لازم:

دستور پخت رول دارچینی :

خمیر مایه + شکر + آرد 1 ق را به شیر اضافه کرده هم میزنیم در ظرف را می‌بندیم. بعد از 10 دقیقه پف می‌کند. درون ظرف گودی روغن + نمک + تخم مرغ + شیره انگور + وانیل را هم میزنیم بعد شیر و خمیر مایه عمل آمده را اضافه میکنیم کم کم آرد اضافه کرده و هم بزنید و خوب ورز دهید و بکوبید تا چسبندگی خمیر از بین برود. (100 بار خمیر را بلند می کنیم و درون ظرف میکوبیم) در نهایت خمیر نرمی به دست می آید، 1ساعت استراحت می‌دهیم، بعد دوباره پف خمیر را می گیریم و روی تخته کارکمی آرد پاشی میکنیم .

خمیر را به شکل مستطیل باز می کنیم رویش را با برس کره میمالیم شکر قهوه‌ای میپاشیم دارچین و هل و گل سرخ را هم در تمام سطح خمیر میپاشیم و رول میکنیم و با چاقوی تیزی برش میزنیم برش‌ها را با انتهای قاشق فشار می‌دهیم و درون سینی چرب و کاغذ می گذاریم قرار می‌دهیم 15دقیقه استراحت می‌دهیم و بعد رومال میزنیم ودر فر با درجه 180 به مدت 30 دقیقه قرارمیدیم بلافاصله بعد از پخت عسل روی سطح نان میزنیم . ظرف آب درون فر فراموش نشود

خروج از نسخه موبایل