نماد سایت دریای شرق

پیراشکی مارپیچی مرغ و قارچ : طرز تهیه پیراشکی خوشمزه

پیراشکی مارپیچی مرغ و قارچ

ابتدا خمیر مایه و شکر رو با شیر ولرم مخلوط کرده به مدت 10 دقیقه استراحت می دیم، درب ظرف در بسته تا خمیر مایه فعال شود، سپس در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ،

دستور پخت پیراشکی مارپیچی مرغ و قارچ:

مواد لازم:

طرز تهیه پیراشکی مارپیچی مرغ و قارچ:

ابتدا خمیر مایه و شکر رو با شیر ولرم مخلوط می کنیم به مدت 10 دقیقه استراحت می دیم، درب ظرف را میبندیم تا خمیر مایه فعال شود. سپس در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، روغن، زردچوبه و خمیر مایه به عمل آمده و نمک رو مخلوط می کنیم، آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. اگه همزن شما خمیر زن داشت که چه بهتر وگرنه با دست باید خمیر رو به مدت ده دقیقه ورز بدین، بعد داخل ظرف رو چرب کرده خمیر رو استراحت می دیم به مدت 2 ساعت، روش رو هم با سلفون یا پارچه ی نم دار می پوشونیم. در این فاصله مواد داخل پیراشکی رو آماده می کنیم (سینه مرغ پخته و ریش ریش شده، قارچ، فلفل سبز، یک قاشق رب گوجه فرنگی، ادویه، نمک و آویشن ).

پس از ور آمدن خمیر آن را به صورت مستطیل باز می کنیم. برش های طولی می دهیم، روی هر برش ابتدا (در صورت تمایل پنیر پیتزا) و سپس از مواد گوشتی قرار می دهیم. لبه های خمیر رو به داخل کمی تا می دهیم و دو طرف خمیر رو به هم وصل می کنیم تا مواد داخل خمیر های لوله مانند قرار بگیرین. بعد به صورت مارپیچی داخل ظرف چرب شده شکل می دهیم. بعد رومال می کنیم و کنجد می پاشیم. در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 20 دقیقه تا پیراشکی طلایی شود.
نکته ی مهم : 
حتما داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید تا خمیر خشک نشود.

خروج از نسخه موبایل