نماد سایت دریای شرق

نان چای قزوین : دستور پخت نون چای قزوین خونگی با روش آسان

نان چای قزوین

ابتدا کره به دمای محیط رسیده و نرم شده را با پودر شکر در کاسه ای ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا مواد خوب  مخلوط و روشن  شود.  سپس هل و زرده را اضافه

دستور پخت نان چای قزوین:

مواد مورد نیاز:

مواد رومال:

طرز تهیه نان چای قزوین:

ابتدا کره به دمای محیط رسیده و نرم شده را با پودر شکر در کاسه ای بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مواد خوب  مخلوط و روشن  شود.  سپس هل و زرده را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید. بیکینگ پودر را روی ماست اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید سپس به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. زعفران دم کرده غلیظ را هم اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.


آرد را الک کنید و به مواد اضافه کنید ابتدا با قاشق هم بزنید سپس با دست کمی ورز دهید تا آرد به خورد مواد رفته و خمیر جمع شود. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.


فر را روی حرارت 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. بعد از استراحت، خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید، روی خمیر را با چنگال خط بیندازید.  سپس با کاتر خمیر را قالب بزنید، آنها را به آرامی  به سینی فر که کاغذ روغنی هم گذاشتم منتقل کردم. مواد رومال به جز کنجد را کاملا مخلوط کنید و با برس روی نان ها بمالید و برای تزیین کمی کنجد روی هر نان بپاشید. سینی فر را درون فر قرار دهید و یک ربع تا بیست دقیقه زمان دهید تا نان ها طلایی و برشته برشه . فقط زیاد خمیرتون رو ورز ندین با دست چون شیرینی خشک میشه، با چای نوش جان کنید

خروج از نسخه موبایل