نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مانی پلو : آموزش درست کردن غذای دامغانی خوشمزه

طرز تهیه مانی پلو

تركيبي از لپه پخته و رشته پلويي كه لاي برنج دم شده، بهمراه گوشت پخته شده با پياز داغ و زيره و کشمش و زرشك سرخ شده سرو ميشه.

دستور پخت و طرز تهیه مانی پلو :

از غذاهای خوشمزه شهر دامغان حتما امتحان کنید
تركيبي از لپه پخته و رشته پلويي كه لاي برنج دم شده، بهمراه گوشت پخته شده با پياز داغ و زيره و کشمش و زرشك سرخ شده سرو ميشه.

طرز تهیه مانی پلو :



رشته را توي مقداري روغن با حرارت ملايم بذارين سرخ بشه و بعد لپه پخته را اضافه کنید و لابلاي برنج آبكش شده دم كنين. ميتونين قبل از آبكش كردن برنج رشته و لپه رو اضافه كنين تا كمي بجوشه و بعد آبكش كنين، اما من بعد سرخ شدن مستقيم ميذارم لاي برنج آبكش شده. سرخ كردن رشته هم سليقه ايه، ميتونين بدون سرخ شدن قبل آبكش كردن به برنج اضافه كنيد.
حدود يك كفگير از برنج را با نصف پيمانه ماست غليظ و دو قاشق زعفرون دم شده غليظ هم ميزنيم و بعنوان تهديگ همراه با كمي روغن كف قابلمه پخش ميكنيم و بقيه پلو رو روش می ریزیم و ميذاريم دم بكشه.


@ashpazi.ba_afra
يه پياز درشت را نازك خلالي كرده و توي روغن سرخ ميكنيم. نصفشو از روغن جدا ميكنيم براي تزئين و به بقيه گوشت خردشده اضافه ميكنيم . فلفل سياه تازه آسياب شده و گرد ليموعماني و زيره هم اضافه ميكنيم . باحرارت زياد تفت میديم تا گوشت سرخ بشه. بعدش دو ليوان آب اضافه ميكنيم . وقتي جوشيد باحرارت ملايم و دربسته ميذاريم تا گوشت بپزه و آبش تبخير بشه . اواخر پخت نمك و كمي هم زعفران دم شده اضافه ميكنيم. من ادويه ديگه اي نزدم ولي دوست داشتين ميتونين موقع پخت چوب دارچين هم اضافه كنين. من گوشت رو بعد از پختن لای پلو دم کردم شما میتونید موقع سرو ابتدا مقداري از برنج را توي ظرف بکشید و روی برنج را با زرشك و كشمش سرخ شده و پياز داغ و گوشت تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل