نماد سایت دریای شرق

زولبیا بدون نشاسته و ماست : طرز تهیه زولبیا خونگی آسون

زولبیا بدون نشاسته و ماست

آب رو بزارید جوش بزنه وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (از اول تا اخر با شعله متوسط باشه )وقتی حل شد یک ق غ از ابلیمو و

آموزش درست کردن زولبیا بدون نشاسته و ماست:

شربت زولبیا:

طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته و ماست:

آب رو بزارید جوش بزنه وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (از اول تا اخر با شعله متوسط باشه) وقتی حل شد یک ق غ از ابلیمو و زعفران وگلاب اضافه کنید و اجازه بدید قوام بیاد (ده دقیقه) اگر کمتر از ده دقیقه قوام بیاد با شعله زیاد قوام اومده و بعدا شکرک میزنه و اگه شربت به اندازه کافی قوام نیاد زولبیا نرم و خمیری میشه. یک قاشق آبلیمویی که مونده چند مرتبه با برس اطراف ظرف در حال جوش رو تمیز میکنیم تا شربت شکرک نزنه.


کمی تو ظرفی بریزید و بزارید سرد بشه اگه کند حرکت کرد کافیه
اگه میخوایید بامیه یا زولبیا براق باشه دو سه دقیقه آخر دو قاشق قاشق گلوکز بزنید که من نمیزنم. شهد بهتره تو دمای محیط سرد بشه

ﻣﻮاﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮاﻱ ﺯﻭﻟﺒﻴﺎ:

آﺭﺩ و ﺑﻴﻜﻴﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﻭ الک ﻛﻨﻴﺪ
آب را در دو مرحله اضافه و، درنهایت زعفران را اضافه کنید در ظرف رو ببندید و یک ساعت بزارید تو دمای محیط استراحت کنه.
غلظت مواد خیلی مهمه نباید شل باشه، اگه شل بود یک ق غ آرد اضافه کنید اگه زیاد غلیظ بود یک ق غ آب اضافه کنید.


ﻣﺎﻳﻪ ﺯﻭﻟﺒﻴﺎ را یا ﺩاﺧﻞ ﻇرف سس یا مثل من در قیف یکبار مصرف ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ.
ﺭﻭﻏﻦ ﺭﻭ ﺩاﻍ ﻛﻨﻴﺪ، ﺩﺭ ﻳﻚ ظرف ﻛﻮﭼﻚ
ﺑﻌﺪ ﺣﺮاﺭﺕ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﻭ ﻛﻢ ﻛﻨﻴﺪ


ﻣﻮاﺩ ﺯﻭﻟﺒﻴﺎ ﺭﻭ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺩﻭﺭانی ﺩاﺧﻞ ﺭﻭﻏﻦ ﺩاﻍ ﺷﻜﻞ ﺑﺪﻳﻦ، ﺳﺮﻳﻊ ﺳﺮﺥ ﻣﻴﺸﻪ
ﭘﺸﺖ و ﺭﻭ ﻛﻨﻴﺪ، (از سیخ چوبی کمک بگیرید)
و ﺳﺮﻳﻊ ﺩاﺧﻞ ﺷربت ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻨﺪاﺯﻳﺪ
ﺳﺒﺪ هم ﻛﻨﺎﺭ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ
ﺯﻭﻟﺒﻴﺎ ﺭﻭ ﺩاﺧﻠﺶ ﻗﺮاﺭ ﺑﺪﻳﻦ تا کاملا خنک و شربت اضافه خارج بشه
مزه این زولبیا خیلی بهتره

خروج از نسخه موبایل