نماد سایت دریای شرق

ترافل کنجدی میان پر : طرز تهیه ترافل کنجدی با مواد میانی خوشمزه

ترافل کنجدی میان پر

سیب زمینی پخته و له شده را با ۱۰۰ گرم شکر مخلوط کنید. سپس آرد برنج را کم کم اضافه کنید و آب را بیافزایید تا خمیری یکدست حاصل شود.

آموزش درست کردن ترافل کنجدی میان پر:

مواد لازم برای ۲۵ عدد ترافل سوخاری :
۲۵۰ گرم آرد برنج
۱۷۰ میلی لیتر آب
۲ عدد سیب زمینی پخته و پوست کنده و له شده (حدود ۱۵۰ گرم)
۱۰۰ گرم شکر
مقداری روغن سرخ کردنی

مواد میانی :
۲۵۰ گرم بادام زمینی بو داده و آسیاب شده
۱۰۰ گرم پودر قند

مواد رومال :
۱۵۰ گرم کنجد خام

طرز تهیه ترافل کنجدی میان پر:

سیب زمینی پخته و له شده را با ۱۰۰ گرم شکر مخلوط کنید. سپس آرد برنج را کم کم اضافه کنید و آب را بیافزایید تا خمیری یکدست حاصل شود.

خمیر باید خنک شود وگرنه با یک خمیر داغ نمی‌توان ترافل یکدست تهیه کرد. خاکه قند و بادام زمینی آسیاب شده را مخلوط کنید. کنجد را داخل بشقاب بریزید.

یک بشقاب هم آب در دسترس قرار دهید. مقداری از خمیر به اندازه ۲۰ گرم یا به اندازه یک گوجه سبز درست بردارید و صاف کنید و مقداری از بادام زمینی داخلش قرار دهید و سپس دست خود را‌ تر کرده، با کف دست آن را به شکل قلقلی درآورید و داخل بشقاب زده، به کنجد آغشته کنید و کنار بگذارید.

پس از اتمام این قسمت از کار همه ترافل‌ها، آن‌ها را داخل ظرفی پر از روغن داغ سرخ کنید.

خروج از نسخه موبایل