نماد سایت دریای شرق

تارت کشک و بادمجان : طرز تهیه تارت کشک و بادمجان

تارت کشک و بادمجان

کشک و بادمجان را تهیه کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

آموزش درست کردن تارت کشک و بادمجان :

مواد لازم :

طرز تهیه تارت کشک و بادمجان:

کشک و بادمجان را تهیه کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

قالب‌های تارت را روی یک سینی بچینید. درون آن‌ها را با کشک و بادمجان پر کنید.

(کشک و بادمجان نباید داغ باشد) نعناع خشک را با کمی زردچوبه درون کمی روغن داغ بریزید، آن را هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.

(حرارت کم باشد، چون نعنا خیلی زود می‌سوزد) روی تارت‌ها را با کمی نعنا داغ، کشک و گردوی خرد شده تزئین کنید.

تارت‌ها را درون ظرف سرو بچینید.

خروج از نسخه موبایل