نماد سایت دریای شرق

سالاد سیب زمینی آلمانی : طرز تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه

سالاد سیب زمینی آلمانی

سیب زمینی‌ها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.

رسپی سالاد سیب زمینی آلمانی خوشمزه:

مواد لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی:

سیب زمینی‌ها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.

سپس آن‌ها را از آب بیرون بیاورید و بگذارید آب آن‌ها برود.

به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

بعد سیب زمینی‌ها را خرد کنید.

تخم مرغ‌های آبپز را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ ای خرد کنید.

پیازچه‌ها را به صورت نازک و خیارشور‌ها و ژامبون را نیز خرد نمایید.

در یک کاسه بزرگ سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، خیارشور و ژامبون را بریزید.

خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است.

در یک کاسه دیگر سس مایونز، سیری که ریز خرد کرده‌اید، آب لیمو و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.

خروج از نسخه موبایل