طرز تهیه کیک سیب و گردوی کافی شاپی:
- آرد کیک ۴۰۰ گرم
- شکر سفید ۲۵۰ گرم
- روغن مایع ۱۰۰ گرم
- کره ی آب شده ۱۰۰ گرم
- وانیل ۱ ق چ
- تخم مرغ درشت ۳ عدد
- بیکینگ پودر ۱ ق چ
- سیب سفید یا قرمز ۳ عدد کوچک
- شکر قهوه ای برای سیب ها ۵۰ گرم
- دارچین ۱ ق چایخوری
- پودر هل ۱/۴ ق چ
- آرد برای سیبها ۱ ق غذاخوری
- گردو خرد شده ۵۰ گرم
مواد لازم برای گلیز:
- کره ۸۰ گرم
- خامه ۸۰ گرم
- شکر قهوه ای ۵۰ گرم
- کمی نمک
دستور پخت کیک سیب و گردوی کافی شاپی:
طرز تهیه ی گلیز
همه ی مواد و بزارین روی حرارت؛ کره که آب شد بعد از دو دقیقه آماده ست.
طرز تهیه ی کیک
تخم مرغ ها، شکر و وانیل را سه دقیقه میزنیم؛ روغن مایع و کره را اضافه کرده و بعد آرد و بیکینگ پودر که سه بار الک کردیم را آهسته اضافه میکنیم.
سیب ها + دارچین + هل + شکر قهوه ای +۱ ق آرد مخلوط میکنیم.
قالب ۲۰ سانتی را چرب و آردپاشی کرده،
یک سوم از مواد ؛ نیمی از سیبها و نیمی از گردوها ؛ با یک سوم دیگر از مواد روی سیبها را کاور کنین، مابقی سیب و گردو و با یک سوم نهایی مایه کیک کاملا روی کیک را کاور و صاف کنین و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که قبلا گرم کردیم به مدت یکساعت قرار بدین.
گلیز را روی کیک کاملا سرد شده ریخته و نوش جان کنین