نماد سایت دریای شرق

پاند کیک هل با حلوای لبو : دستور پخت کیک هل خوشمزه و آسون

پاند کیک هل

کره را ۲ دقیقه میزنیم، شکر را اضافه کرده و دو دقیقه ی دیگه میزنیم، تخم مرغها را با فاصله اضافه میکنیم و هرکدوم و یک دقیقه میزنیم، آرد و بیکینگ پودر را سه

دستور پخت پاند کیک هل با روش آسون:

مواد لازم پاند کیک هل:

طرز تهیه پاند کیک هل با حلوای لبو:

کره را ۲ دقیقه میزنیم، شکر را اضافه کرده و دو دقیقه ی دیگه میزنیم، تخم مرغها را با فاصله اضافه میکنیم و هرکدوم و یک دقیقه میزنیم، آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک میکنیم، خامه و شیر را مخلوط میکنیم، حالا به این ترتیب مواد را اضافه میکنیم، ۱/۳ آرد +نصف شیر و خامه +۱/۳ دیگه از آرد +مابقی شیر و خامه و در آخر هم مابقی آرد و هل ،با لیسک‌ مطمئن میشیم که مواد کاملا مخلوط شدن، اگر میخواین مثل من سه تا کیک یک اندازه داشته باشین ، مواد را تقسیم به ۳ کنین و در قالب ( ۱۷ سانت) بریزین، در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه.

مواد لازم برای حلوای لبو

آرد نیازی به تفت زیاد نداره، همینقدر که بوی خامی آن برود، کافیه، حتما بعد از تفت، مجددا الک کنین، پوره ی لبو و شکر تا حدیکه باهم مخلوط شوند روی حرارت باشه، من به این حلوا زعفرون نمیزنم، نیازی نداره، 

خروج از نسخه موبایل