نماد سایت دریای شرق

نان شیر زنجبیلی : دستور پخت نون شیر زنجبیلی خوشمزه و آسون

نان شیر زنجبیلی

بعد از اینکه، خمیر مایه عمل آمد، همه ی مواد و غیر از آرد باهم مخلوط میکنیم، و بعد آرد و کم کم اضافه میکنیم. یک ربع ورز میدیم، یا با دست و یا داخل همزن. روی خمیر

طزر تهیه نان شیر زنجبیلی:

اگر زنجبیل دوست ندارین، میتونین حذفش کنین، یا هل بزنین. و یا همینجوری ساده درست کنین، ولی بهتون پیشنهاد میکنم حتما با زنجبیل امتحانش کنین، مخصوصا وقتی با عطر زعفرانی که در رومال زدیم یکی میشه، یک طعم خاطره انگیز و بینظیری بهتون میده

برای تزئین نان:

رومال:

دستور پخت نان شیر زنجبیلی:

بعد از اینکه، خمیر مایه عمل آمد، همه ی مواد و غیر از آرد باهم مخلوط میکنیم، و بعد آرد و کم کم اضافه میکنیم. یک ربع ورز میدیم، یا با دست و یا داخل همزن. روی خمیر را می پوشانیم، یک ساعت و نیم استراحت میدیم. بعد خمیر را به ۲۰ چونه ی مساوی تقسیم میکنیم. مجددا چونه ها را می پوشانیم، یک ربع تا نیم ساعت دیگه استراحت میدیم. بعد هر چونه را به دایره ای به قطر ۱۲ سانت باز میکنیم.

برای هر نان به دو دایره نیاز داریم، روی دایره ی اول را با برس، کره ی آب شده میمالیم، دایره ی دوم را روی آن قرار می دهیم و برش میزنیم و آماده میکنیم. روی نانها را می پوشانیم، یک ربع تا نیم ساعت دیگه استراحت میدیم. رومال را برس میزنیم، وسط گل ها را کمی گود می کنیم، مربا می ریزیم و اطراف مربا را گردوی پودر شده میریزیم. در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار میدیم.

پ.ن این میزان مواد ۱۰ عدد نان میدهد.

خروج از نسخه موبایل