نماد سایت دریای شرق

نان بابکا شکلاتی : آموزش درست کردن نون شکلاتی خوشمزه

نان بابکا شکلاتی

دو قاشق از شکرمان + خمیر مایه و شیر گرم را مخلوط کرده و یک ربع زمان میدیم، تخم مرغ ها و زرده و مابقی شکرمان را داخل همزن خوب میزنیم تا سبک بشه

نان بابکا شکلاتی با یک بافت بینهایت لطیف و لذیذ و فیلینگ محشرش باعث شده تا یکی از محبوب ترین ها باشه. بریم باهم درستش کنیم..‌.

مواد لازم برای خمیر:

طرز تهیه نان بابکا شکلاتی:

دو قاشق از شکرمان + خمیر مایه و شیر گرم را مخلوط می کنیم و یک ربع زمان میدیم، تخم مرغ ها و زرده و مابقی شکرمان را داخل همزن خوب میزنیم تا سبک بشه. همزن دستگاه را با خمیر زن (هوک) عوض می کنیم. خمیر مایه آماده را به تخم مرغ زده اضافه میکنیم و آرد و نمک و که قبلا الک کردیم کم کم اضافه میکنیم بعد از دو دقیقه همزدن کره را در چند مرحله اضافه میکنیم و حدود ده دقیقه ورز میدیم خمیر آماده را پوشانده و حدود دو ساعت استراحت میدیم.

بعد از استراحت پف آن را می گیریم داخل سلفون می پیچیم و یک تا دو ساعت دیگه اینبار در یخچال قرار میدیم. خمیر آماده را به هشت چونه ی شصت گرمی و سه چونه ی صد گرمی تقسیم میکنیم و فیلینگ می گذاریم و درست میکنیم..
قالب مناسب بیست سانتی و حتما کاغذ روغنی بیاندازین.

مواد لازم برای فیلینگ داخل نان بابکا

همه ی مواد و باهم داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار میدیم وقتیکه یکدست شد آماده ست؛ کناری میگذاریم تا همدمای محیط بشه و بعد استفاده میکنیم.
در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانیکه طلایی بشه (۳۵ تا ۴۵ دقیقه )

خروج از نسخه موبایل