نماد سایت دریای شرق

دستور پخت گتو بسک : طرز تهیه کیک فرانسوی خوشمزه و آسون

دستور پخت گتو بسک

من اومدم با گتو بَسک، یکی از معروف‌ترین و خوشمزه ترین کیک های فرانسوی، درسته که ظاهرش شبیه تارت میمونه ولی این کیک سنتی منطقه ای به نام بسک در شمال

طرز تهیه و دستور پخت گتو بسک :

من اومدم با گتو بَسک، یکی از معروف‌ترین و خوشمزه ترین کیک های فرانسوی، درسته که ظاهرش شبیه تارت میمونه ولی این کیک سنتی منطقه ای به نام بسک در شمال فرانسه ست، گَتو( gâteau ) در زبان فرانسه یعنی کیک، پس ماهم به این دلبر دوست داشتنی میگیم کیک
در مورد مربایی که در کیک مون استفاده میکنیم باید بگم که سنت اصلیِ خودش، مربای گیلاس سیاه هست، حالا ما میتونیم آلبالو رو جایگزین کنیم، ولی اگر میخواین مربای توت فرنگی و زردآلو و غیره را جایگزین کنین دیگه خودتون باید جوابگوی اصالت کیک باشین

حتما بعد از آماده شدن کیک، اجازه بدین از حرارت بیوفته و بعد داخل قالب خودش، قبل از سرو، دست کم ۱۲ ساعت در یخچال بماند

دستور پخت گتو بسک :

مواد اولیه برای خمیر کیک:

کره و شکر را ۳ دقیقه میزنیم، تخم مرغ و زرده ها را اضافه میکنیم، وانیل و آرد و بیکینگ پودر الک شده را هم اضافه میکنیم، مایه ی کیک چسبنده ست، با کمک لیسک آنرا روی سلفون منتقل کرده، کاملا میپوشانیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم.

مواد لازم برای کِرِم کاستارد:

تا الان کلی باهم کرم درست کردیم و دیگه همتون استادین، فقط دقت کنین بعد از اینکه کاملا آماده شد و از روی حرارت برداشتیم، وانیل و کره را اضافه میکنیم.
از صافی رد کرده،روی آنرا پوشانده و ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدین.

برای منتقل کردن خمیر داخل قالب کیک، حتما سطح کار را خوب آرد پاشی کنین،یا مثل من بین دوتا کاغذ روغنی بازش کنین، احتیاجی نیست خمیر را سوراخ کنین، مربا در حدی باشه که فقط کف کیک را بپوشونه.
در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم.
نیازی به روشن کردن گریل نیست، روی کیک بعد از ۴۰ دقیقه طلایی میشه.

حتما حتما از قالب کمربندی استفاده کنین، قالب من ۲۰ سانتی است.

خروج از نسخه موبایل