نماد سایت دریای شرق

کیک سیب و گردوی کافی شاپی : آموزش درست کردن کیک

کیک سیب و گردوی کافی شاپی

تخم مرغ ها، شکر و وانیل را سه دقیقه میزنیم؛ روغن مایع و کره را اضافه کرده و بعد آرد و بیکینگ پودر که سه بار الک کردیم را آهسته اضافه میکنیم.

طرز تهیه کیک سیب و گردوی کافی شاپی:

مواد لازم برای گلیز:

دستور پخت کیک سیب و گردوی کافی شاپی:

طرز تهیه ی گلیز
همه ی مواد و بزارین روی حرارت؛ کره که آب شد بعد از دو دقیقه آماده ست.

طرز تهیه ی کیک
تخم مرغ ها، شکر و وانیل را سه دقیقه میزنیم؛ روغن مایع و کره را اضافه کرده و بعد آرد و بیکینگ پودر که سه بار الک کردیم را آهسته اضافه میکنیم.
سیب ها + دارچین + هل + شکر قهوه ای +۱ ق آرد مخلوط میکنیم.

قالب ۲۰ سانتی را چرب و آردپاشی کرده،
یک سوم از مواد ؛ نیمی از سیبها و نیمی از گردوها ؛ با یک سوم دیگر از مواد روی سیبها را کاور کنین، مابقی سیب و گردو و با یک سوم نهایی مایه کیک کاملا روی کیک را کاور و صاف کنین و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که قبلا گرم کردیم به مدت یکساعت قرار بدین.
گلیز را روی کیک کاملا سرد شده ریخته و نوش جان کنین

خروج از نسخه موبایل