نماد سایت دریای شرق

نان بریوش توت فرنگی : دستور پخت نان بریوش با روش آسون

نان بریوش توت فرنگی

توت فرنگی باشه و آدم عاشقش نباشه !!اصلا مگه داریم؟من که از وقتی میاد باهاش کلی جذابهای دوست داشتنی درست میکنم، یکی از اون محشرها این نان بریوش هست

طرز تهیه نان بریوش توت فرنگی:

توت فرنگی باشه و آدم عاشقش نباشه !!اصلا مگه داریم؟من که از وقتی میاد باهاش کلی جذابهای دوست داشتنی درست میکنم، یکی از اون محشرها این نان بریوش هست که لطافت از سر و شکلش میباره؛ فقط کافیه یکبار امتحانش کنین تا برای همیشه بره تو لیست صبحانه و عصرانه هاتون

مواد مورد نیاز:

دستور پخت نان بریوش توت فرنگی:

مثل همیشه خمیر مایه را با یک قاشق از شکر رسپی و مقداری از شیر رسپی( که گرم است) مخلوط می کنیم و یک ربع زمان میدیم. بعد همه ی مواد و باهم مخلوط میکنیم و ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز میدیم، موقع ورز دادن به آرد احتیاج پیدا می‌کنیم چون خمیر چسبنده ست فقط درحدیکه خمیر به دستتون نچسبه …آرد بزنین.


خمیر ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند؛ لطفا بیش از حد مارمالاد نریزین چون از نون بیرون میزنه، نانها بعد از فرم گرفتن دیگه نیازی به استراحت ندارن، شیارها را طوری نزنین که نانها پاره بشن، شیارها هنگام پخت پف کرده و بعد از پخت کمتر دیده میشن (طبیعیه)
نگران نباشین توت فرنگی داخل فر آب نمیداره ولی اگر دوست ندارین، حذفش کنین.
در فر ۱۸۰ درجه تا زمانیکه طلایی بشن.
نوش جونتون

خروج از نسخه موبایل