نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک ردولوت : دستور پخت کیک ردولوت خوشمزه و آسون

طرز تهیه کیک ردولوت

کره ی همدمای محیط و خوب میزنیم،شکر را آهسته اضافه میکنیم، زرده ها را یکی یکی و با فاصله ریخته و بعد وانیل را اضافه میکنیم، شیر عسلی را اضافه میکنیم و همزن

دستور پخت و طرز تهیه کیک ردولوت:

مواد لازم:

طرز تهیه کیک ردولوت:

کره ی همدمای محیط و خوب میزنیم،شکر را آهسته اضافه میکنیم، زرده ها را یکی یکی و با فاصله ریخته و بعد وانیل را اضافه میکنیم، شیر عسلی را اضافه میکنیم و همزن را خاموش میکنیم( یا روی کمترین درجه میزاریم ) شیر خشک ،آرد و بیکینگ پودر الک شده را مانند فیلم اضافه کرده و فولد میکنیم.

حالا سفیده را میزنیم و شکر را در دو مرحله به آن اضافه میکنیم تا زمانیکه کاملا فرم گرفته و از ظرف نریزد، سفیده ی آماده را در دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و فولد میکنیم.
حالا مایه را به ۳ قسمت تقسیم میکنیم
برای قسمت قرمز

برای قسمت شکلاتی:

اگر از قالب کنگره دار( مثل من) استفاده میکنین، حتما چرب و آرد پاشی کنین، در قالب های ساده از کاغذ روغنی استفاده کنین.
در بر ۱۸۰ درجه سانتیگراد، ۴۵ تا ۵۰ دقیقه، حتما با سیخ چوبی امتحان کنین،

خروج از نسخه موبایل