طرز تهیه فرنی با نشاسته و رویه کارامل:
مواد لازم:
- شیر چهار لیوان
- نشاسته ذرت یا نشاسته گل دو قاشق غذاخوری
- شکر سه قاشق غذاخوری
- کره یک قاشق غذاخوری
- گلاب یک قاشق غذاخوری
- مواد لازم برای لایه کاراملی:
- شیر دو لیوان
- کره یک قاشق غذاخوری
- شکر سه قاشق غذاخوری
- نشاسته دو قاشق غذاخوری
اموزش درست کردن دسر فرنی با نشاسته و رویه کارامل :
نشاسته و شیر را داخل قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. گلاب را اضافه کنید و بعد از چند جوش خاموش کنید. از روی حرارت بردارید و یک قاشق کره را اضافه کنید. هم بزنید تا کره ذوب شود.
در ظرف های سرو بریزید و اجازه دهید خنک شود. برای لایه کاراملی دریک قابلمه سه قاشق شکر بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا ذوب و کاراملی شود. اصلا شکر را هم نزنید تا کاملا ذوب شود. در قابلمه دیگری دو لیوان شیر و دو قاشق نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید. وقتی شکر کاراملی شد کره را اضافه کرده و سريع مخلوط کنید تا ذوب شود. سپس ترکیب شیر و نشاسته را کم کم به کارامل اضافه کرده و مرتب هم بزنید. وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید و روی لایه اول بریزید، به دلخواه تزئین کنید. تا زمان سرو دریخچال بگذارید