نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سس پستو : آموزش درست کردن سس ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه سس پستو

پستو یک سس ایتالیاییه که با انواع پاستا و سالاد مرغ و ماهی و پیتزا و حتی به عنوان پیش غذا با نون سرو میشه. خلاصه که یک سس که همه جوره میشه ازش استفاده کرد

آموزش درست کردن و طرز تهیه سس پستو با روش آسان:

سلام دوستان امروز میخوام براتون رسپی یه سس پر طرفدار و کار آمد بزارم .

پستو یک سس ایتالیاییه که با انواع پاستا و سالاد مرغ و ماهی و پیتزا و حتی به عنوان پیش غذا با نون سرو میشه. خلاصه که یک سس که همه جوره میشه ازش استفاده کرد
تو رسپی اصلی با برگ ریحان ایتالیایی ،دانه کاج(در ایران به اسم چلغوز شناخته میشه ) سیر، پنیر پارمزان، روغن زیتون استفاده میشه
اینجا چون دانه کاج سخت پیدا میشه میتونید به جاش از گردو یا بادام هندی استفاده کنید. از بادام زمینی هم استفاده میکنن ولی کلا من گردو رو بهترین جایگزینش میدونم. بجای ریحون ایتالیایی هم از ریحون خودمون استفاده کنید

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه سس پستو :

ریحون + گردو + پنیر پارمزان رنده شده + سیر و نمک و فلفل رو در مخلوط کن بریزید. چند پالس بزنید(چند بار دکمه مخلوط کن رو بصورت منقطع بزنید) تا مواد خرد بشه.بعد دستگاه رو روی دور کند روشن بذارید و کم کم روغن زیتون رو از قسمت در مخلوط کن اضافه کنید تا همینجوری که هم میخوره ،روغن باهاش ترکیب بشه ،اینجوری خوب جذب و یکدست میشه.
نکته ۱. سس رو در شیشه و در یخچال حدود یک هفته میتونید نگه دارید‌
نکته۲. مواد رو در حدی مخلوط کنید که گردو ها خیلی صاف نشن .

خروج از نسخه موبایل