دستور پخت و طرز تهیه خاگینه مغزدار:
من اومدم با دسر سنتی خوشمزه
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آرد: ۲ ق غ
- ماست غلیظ: ۲ ق غ
- وانیل: نوک ق چ
- شکر: یک پیمانه
- آب: نصف پیمانه
- گلاب: دو قاشق غذاخوری
- پودر هل: نصف ق چ
- زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
برای مواد میانی
گردو خرد شده یا مغز دلخواه: به مقدار دلخواه
پودر گل محمدی: کمی
دارچین: کمی
طرز تهیه خاگینه مغزدار:
ابتدا شربت رو آماده کنید تا خنک بشه.
آب و شکر رو روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه و ریز بجوشه. چند دقیقه روی حرارت بمونه بعد خاموش کنید و زعفران و هل و گلاب رو اضافه کنید. در یخچال بزارید تا خنک بشه.
تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی بزنید بعد ماست اضافه کنید وقتی یکدست شد آرد رو الک کرده و اضافه کنید.
یک تابه کوچک چرب کنید نصف مواد رو داخل ماهی تابه بریزید اجازه بدید کمی خودشو بگیره بعد مواد میانی رو آروم روی مواد بریزید مراقب باشید به کناره ها نریزه. حالا بقیه ی مواد رو روی مواد آجیلیتون بریزید شعله رو خیلی کم کنید تا خودشو بگیره بعد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه. شعله رو خاموش کنید و شربت خنک رو روی خاگینه ی داغ بریزید. (شربت حتما خُنک و خاگینه حتما داغ باشد) شربت رو در چند مرحله اضافه کنید تا کامل جذب بشه.
نکته ۱. تابه قطر ۲۰ برای این مقدار مواد مناسبه
نکته ۲. اگر دوست داشتید که موادتون پف داشته باشه متونید از بیکینگ پودر هم استفاده کنید
نگته ۳.شربت حتما باید خنک باشه و خاگینه داغ باشه و کم کم اضافه کنید تا جذب بشه