نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه جوجه خانگی – آموزش درست کردن جوجه با روش آسان مثل رستوران

دستور پخت و طرز تهیه جوجه با روش آسان مثل رستوران:

طرز تهیه جوجه مجلسی :

مواد مورد نیاز:

تکه های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
جوجه رورا از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره حداقل ۴ ساعت داخل یخچال میزاریم.
بعد از به سیخ کشیدن،آنها رابه آرامی روی زغال کباب کنید. می توانید داخل فر نیز جوجه ها را کباب کنید. من بیشتر تو فر درست میکنم مغزپخت وعالی میشن


نکته ها:زعفران دمکرده را همان ابتدا به جوجه هاتون ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره.
روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت جوجه رو سفت می کنه.
با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید.

بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید.
استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه

خروج از نسخه موبایل