دستور پخت و طرز تهیه بروسکتا ایتالیایی:
خب امشب برای شام بروسکتا ایتالیایی درست کردم که البته بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشه ولی ما چون میخواستیم یه چیز سبک بخوریم برای ما شام شد
مواد مورد نیاز:
- نان باگت
- پنیر گودا
- گوجه فرنگی
- ریحون
- سیر
- روغن زیتون
- سرکه بالزامیک
طرز تهیه بروسکتا ایتالیایی:
سیر رنده کردم و با روغن زیتون مخلوط کردم و روی نون هایی که برش زدم مالیدم و حدود ۱۰ دقیه گذاشتم تو فر تا نون ها برشته بشن و بعد پنیر هارو مکعبی برش زدم و به همرا گوجه خرد شده نمک و فلفل سیاه و ریحون و کمی روغن زیتون بکر روی نون ها ریختم .
من خودم ترکیب این مزه ها رو خیلی دوست دارم و برام فرقی نمیکنکه به عنوان کدوم وعده غذایی ازش استفاده کنم