نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه باباگانوش : آموزش درست کردن پیش غذای عربی خوشمزه

طرز تهیه باباگانوش

من امروز اومدم با یه دیپ خوشمزه که هم جای عصرونه میشه باشه هم پیش غذا و اگه دوست داشته بتشید حتی به عنوان مزه کنار غذا هم میتونید ازش استفاده کنید .

دستور پخت و طرز تهیه باباگانوش:

من امروز اومدم با یه دیپ خوشمزه که هم جای عصرونه میشه باشه هم پیش غذا و اگه دوست داشته باشید حتی به عنوان مزه کنار غذا هم میتونید ازش استفاده کنید .
.
بابا گانوش یا باباقنوش یا باباغانوچ
یه پیش غذا و دیپ پرطرفدار عربیه که تو کشورهای خاورمیانه سرو میشه .

طرز تهیه باباگانوش:

مواد مورد نیاز:

اول بادمجان ها رو به همراه سیر، آب لیمو ترش، ارده، روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه تو غذاساز بریزین و مخلوط کنین تا به غلظت مناسب برسن
ماست رو در آخر اضافه کنید و در ظرف سرو بریزید و روش سلفون بکشید و حداقل دو ساعت داخل یخچال بزارید
برای تزیین روش هم از جفری و روغن زیتون میتونید استفاده کنید .
این دیپ معمولا با نان پیتا سرو میشه که میتونید از اکثر سوپر مارکت ها تهیه کنید .

خروج از نسخه موبایل