نماد سایت دریای شرق

دستور پخت قیمه نثار : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه

دستور پخت قیمه نثار

گوشتی که استفاده میکنید بهتره گوسفندی باشه و به قطعات کوچکتر از خورشتی و به اصطلاح قیمه ای خرد کنید. .

طرز تهیه و دستور پخت قیمه نثار:

دستور پخت قیمه نثار:

گوشتی که استفاده میکنید بهتره گوسفندی باشه و به قطعات کوچکتر از خورشتی و به اصطلاح قیمه ای خرد کنید. .
این مقدار واسه ۵ الی ۶ نفره

پیاز رو با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه گوشت خرد شده بهش اضافه کرده و باهاش تفت بدید. تفت که خورد ادویه ها رو بزنید و باهاش تفت بدید. آخر سر رب بزنید چند دقیقه تفت بدید و آب جوش بهش اضافه کنید و اجازه بدید حدود ۲ ساعت با شعله ملایم بپزه یک ربع آخر زعفران دم کرده و نمک و هل و گلاب میزنیم دوباره درشو بزارید تا جابیفته باید کم آب وغلیظ وقوام اومده باشه.
برنج رو به صورت آبکش کرده و بزارید دم بکشه و به جای چلو میشه کته هم درست کنید ولی برنج آبکش مجلسی تره
زرشک بشورید و با کمی کره تفت بدید دوست داشتید ترش و شیرین باشه یک قاشق شکر بریزید و باهاش تفت بدید.


خلال بادوم و خلال پسته رو هم با همون گلاب که خیس کردیم بزارید. ابش کشیده بشه وتفت بدید.
مقداری از برنج رو زعفرونی کرده
برنج سفید رو دیس کشیده
و با گوشت و زرشک و برنج زعفرانی و مخلفات تزیین میکنیم.

عزیزان این غذا خلال پوست پرتقال هم داره ولی من استفاده نکردم چون اهالی منزل منزل ما دوست ندارند

خروج از نسخه موبایل