طرز تهیه میگو سوخاری نارگیلی:
طبع افراد در مورد غذا های دریایی معمولا به این صورته یا خیلی ازش استقبال میشه یا کلا ازش صرف نظر میشه ولی خوب در مورد میگی معمولا مدل پفکی یا سوخاریش پرطرفدار تره
من این سری از یه روش جدید برای سوخاری کردن میگو ها استفاده کردم که بسیار هم مورد استقبال قرار گرفت
این روش برای کسایی که بو و مزه میگو رو دوست ندارن پیشنهاد میکنم
مواد لازم:
- میگو پاک شده و رگ گیری شده
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱ پیمانه
- پودر سوخاری
- پودر نارگیل
- آرد سفید
- ادویه (نمک. فلفل سیاه. پاپریکا. زنجبیل)
اموزش اشپزی و دستور پخت میگو سوخاری نارگیلی:
میگو ها رو نیم ساعت تو شیر به همراه ادویه ها میخوابونیم
بعد آرد سوخاری و پودر نارگیل به همراه مقداری فلفل سیاه و پاپریکا و مخلوط میکنیم داخل یک ظرف نسبتا گود میریزیم توی یه ظرف دیگه تخم مرغ رو میشکنیم و دو ق غ شیر اضافه میکنیم و با چنگال هم میزنیم تا باز و از حالت لختگی خارج بشه.
میگو ها رو از شیر در میاریم و به ترتیب اول در ظرف آرد سفید بعد تخم مرغ و در آخر مخلوط پودر سوخاری و نارگیل میغلتونیم تا کاملا آغشته بشه. تو یه سینی میچینیم و ۱ ساعت داخل یخچال میگذاریم. بعد از اینکه از یخچال در آوردیم تو یک تابه گود با روغن داغ شده به صورت غوطه ور بین ۳ تا ۵ دقیقه سرخ میکنیم. بعد از روغن خارج کرده و روی حوله روغن گیر میزاریم تا روغن اضافی جذب بشه. در آخر میتونید با سس چیلی تای یا سس تارتار سرو کنید
نکته ۱: من برای ۵۰۰ گرم میگو از نصف بسته آرد سوخاری و نصف پیمانه پودر نارگیل استفاده کردم
نکته ۲: بهتره هنگام پاک کردن دم میگو رو نکنید تا موقع خوردن راحت بشه از دم میگو هارو گرفت