نماد سایت دریای شرق

ماهی با سس کاری : آموزش درست کردن ماهی خوشمزه و آسون

ماهی با سس کاری

پیاز نگینی خرد میکنیم. به همراه سیر خرد شده سرخ میکنیم. بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم تفت میدیم و ادویه هارو به میزان ذائقه میزنیم. چند دقیقه هم با ادویه ها تفت

دستور پخت ماهی با سس کاری:

سلام دوستای خوبم حالتون چطوره امیدوارم اول هفتتون پر انرژی و خوب شروع کروه باشید.
امروز میخوام رسپی این ماهی فوق العاده خوشمزه و سالم بهتون بگم که درست کنید و لذتش ببرید

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه ماهی با سس کاری:

پیاز نگینی خرد میکنیم. به همراه سیر خرد شده سرخ میکنیم. بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم تفت میدیم و ادویه هارو به میزان ذائقه میزنیم. چند دقیقه هم با ادویه ها تفت میدیم و پوره گوجه رو اضافه میکنیم. در تابه مون رو میزاریم و اجازه میدیم تا آب گوجه ها کامل کشیده شه. وقتی سسمون غلیظ شد در آخر بهش خامه و گشنیز های خرد شدمون اضافه میکنیم .


ماهی رو که از قبل با نمک و روغن زیتون، فلفل سیاه و لیمو ترش مزه دار کردین داخل فویل میپیچیم و به مدت ۱ ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ میگذاریم. بعد از ۱ ساعت از فر خارج میکنیم و اگر پخته بود سسی که آماده کردیم روش میریزم و یک ربع دیگه داخل فر قرار میدیم تا طعم سس کاملا به خرد ماهی بره. البته بعد از ریختن سس دیگه لازم نیست فویل رو ببندین .

نکته. من شکم ماهی رو با پیاز و لیموی حلقه شده پر کردم

خروج از نسخه موبایل