دستور پخت ماهی با سس کاری:
سلام دوستای خوبم حالتون چطوره امیدوارم اول هفتتون پر انرژی و خوب شروع کروه باشید.
امروز میخوام رسپی این ماهی فوق العاده خوشمزه و سالم بهتون بگم که درست کنید و لذتش ببرید
مواد مورد نیاز:
- ۱ عدد پیاز درشت
- ۳حبه سیر
- ۱ لیوان پوره گوجه فرنگی
- یک ق م رب گوجه
- ۱ دسته گشنیز
- ۲ق غ خامه ترش
- ادویه. فلفل قرمز. پودر کاری. فلفل سیاه. تخم گشنیز. زردچوبه
طرز تهیه ماهی با سس کاری:
پیاز نگینی خرد میکنیم. به همراه سیر خرد شده سرخ میکنیم. بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم تفت میدیم و ادویه هارو به میزان ذائقه میزنیم. چند دقیقه هم با ادویه ها تفت میدیم و پوره گوجه رو اضافه میکنیم. در تابه مون رو میزاریم و اجازه میدیم تا آب گوجه ها کامل کشیده شه. وقتی سسمون غلیظ شد در آخر بهش خامه و گشنیز های خرد شدمون اضافه میکنیم .
ماهی رو که از قبل با نمک و روغن زیتون، فلفل سیاه و لیمو ترش مزه دار کردین داخل فویل میپیچیم و به مدت ۱ ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ میگذاریم. بعد از ۱ ساعت از فر خارج میکنیم و اگر پخته بود سسی که آماده کردیم روش میریزم و یک ربع دیگه داخل فر قرار میدیم تا طعم سس کاملا به خرد ماهی بره. البته بعد از ریختن سس دیگه لازم نیست فویل رو ببندین .
نکته. من شکم ماهی رو با پیاز و لیموی حلقه شده پر کردم