نماد سایت دریای شرق

رسپی پوره سیب زمینی و اسفناج + نکات کلیدی

رسپی پوره سیب زمینی

اول سیب زمینی ها رو پوست میگیرید و به چهار قسمت برش میزنید و با ۱ لیوان شیر و نمک فلفل میپزید و میزارید تا شیر کامل خرد سیب زمینی ها بره و بعد اسفناج ها رو

طرز تهیه و رسپی پوره سیب زمینی:

یه ترکیب عالی و خیلی خوشمزه و هم به عنوان پیش غذا یا کنار غذا میتونید ازش استفاده کنید هم به عنوان غدا برای بچه هام عالیه و خیلی مقوی و کامل .

مواد مورد نیاز:

رسپی پوره سیب زمینی:

اول سیب زمینی ها رو پوست میگیرید و به چهار قسمت برش میزنید و با ۱ لیوان شیر و نمک فلفل میپزید و میزارید تا شیر کامل خرد سیب زمینی ها بره و بعد اسفناج ها رو درشت خرد میکنید و با یه مقدار کره و سیر تفت میدید فقط به اندازه ای که پف اسفناج بخوابه و اصلا لازم نیست سرخ بشه بعد سیب زمینی هارو همراه به بقیه کره و خامه با گوشکوب برقی یا بلندر بلند میکنید تا یکدست بشه و در بعد اسفناج هارو بهش اضافه میکنی و در آخر نمک و فلفل رو اندازه میکنید
نکته۱. اگر خواستید برای بچه ها درست کنید میتونید سیر حذف کنید

خروج از نسخه موبایل