طرز تهیه و دستور پخت قیمه نثار:
دستور پخت قیمه نثار:
گوشتی که استفاده میکنید بهتره گوسفندی باشه و به قطعات کوچکتر از خورشتی و به اصطلاح قیمه ای خرد کنید. .
این مقدار واسه ۵ الی ۶ نفره
- گوشت ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
- پیاز یک عدد بزرگ
- رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
- خلال بادوم یک چهارم لیوان
- خلال پسته ۴ ق غ
- نمک وزردچوبه وفلفل سیاه. پودر دارچین. پودر هل. زعفران دم کرده به میزان لازم
- زرشک یک دوم پیمانه
- برنج ۴ پیمانه
- گلاب
پیاز رو با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه گوشت خرد شده بهش اضافه کرده و باهاش تفت بدید. تفت که خورد ادویه ها رو بزنید و باهاش تفت بدید. آخر سر رب بزنید چند دقیقه تفت بدید و آب جوش بهش اضافه کنید و اجازه بدید حدود ۲ ساعت با شعله ملایم بپزه یک ربع آخر زعفران دم کرده و نمک و هل و گلاب میزنیم دوباره درشو بزارید تا جابیفته باید کم آب وغلیظ وقوام اومده باشه.
برنج رو به صورت آبکش کرده و بزارید دم بکشه و به جای چلو میشه کته هم درست کنید ولی برنج آبکش مجلسی تره
زرشک بشورید و با کمی کره تفت بدید دوست داشتید ترش و شیرین باشه یک قاشق شکر بریزید و باهاش تفت بدید.
خلال بادوم و خلال پسته رو هم با همون گلاب که خیس کردیم بزارید. ابش کشیده بشه وتفت بدید.
مقداری از برنج رو زعفرونی کرده
برنج سفید رو دیس کشیده
و با گوشت و زرشک و برنج زعفرانی و مخلفات تزیین میکنیم.
عزیزان این غذا خلال پوست پرتقال هم داره ولی من استفاده نکردم چون اهالی منزل منزل ما دوست ندارند