نماد سایت دریای شرق

دستور پخت حلیم بادمجان : خوشمزه و آسان

دستور پخت حلیم بادمجان

بادمجون از اون دسته صیفی جات که معمولا مورد پسند همه هست و هر چی باهاش درست کنی خوشمزست و البته حلیم بادمجون هم که جایگاه ویژه ای بین غذاهای سنتی و اقوام مختلف داره

طرز تهیه و دستور پخت حلیم بادمجان خوشمزه:

بادمجون از اون دسته صیفی جات که معمولا مورد پسند همه هست و هر چی باهاش درست کنی خوشمزست و البته حلیم بادمجون هم که جایگاه ویژه ای بین غذاهای سنتی و اقوام مختلف داره
حلیم بادمجون معمولا با حبوبات مختلف درست میکنن که من امروز روشی که برای پختش استفاده میکنم براتون توضیح میدم

مواد مورد نیاز:

دستور پخت حلیم بادمجان:

ابتدا گوشتتون با ۵ تا لیوان آب، چوب دارچین، پیاز، برگ بو و مقداری زردچوبه میزاریم تا بپزه
بادمجون ها رو پوست میکنیم و به نمک و ماست آغشته میکنیم و بعد از نیم ساعت سرخ میکنیم.


بعد از اینکه گوشتمون کاملا پخت از آب خارج میکنییم و حبوبات تو همون آب گوشت میپیزم، اگر آب گوشت کم بود بهش مقداری آب اضافه میکنیم
و وقتی حبوبات پخت و کاملا نرم شد بهش بادمجون ها رو همراه با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغمون با نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا حدود نیم ساعت با حبوبات بپزه و آبش خرد بره
و در مرحله بعد گوشت پخته شده رو ریش ریش میکنیم و همراه گردو ها به بادمجون ها اضافه میکنیم و با گوشتگوب میکوبیم تا یکدست و اصطلاحا کشدار بشه و کشک اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا حدود ۱ ساعت دیگه باهم روی شعله کم بپره و به اصطلاح جا بیافته

نکته ۱ . میتونید گردو رو حذف کنید ولی اگر از گردو داخلش استفاده کنید طعم خیلی خوبی به غذاتون میده
نکته۲. روش دیگه پخت حلیم بادمجون با برنج هست که میتونید به جای عدس و لوبیا از برنج استفاده کنید
نکته ۳. بعد از پخت گوشت برگ بو و چوب دارچین از آب گوشت جدا کنید

خروج از نسخه موبایل