نماد سایت دریای شرق

پرک لیمو ترش : پرک لیمو ترش مناسب برای چای و دمنوش و..

پرک لیمو ترش

لیمو ترش های شیرازی کوچک رو شسته و خشک کنید. سر و ته لیموها رو خیلی کم جدا کنید بقیه رو به یک اندازه برش بزنید. هسته های لیمو رو به کمک یک چاقوی

طرز تهیه پرک لیمو ترش خانگی :

اموزش درست کردن پرک لیمو ترش :

لیمو ترش های شیرازی کوچک رو شسته و خشک کنید. سر و ته لیموها رو خیلی کم جدا کنید بقیه رو به یک اندازه برش بزنید. هسته های لیمو رو به کمک یک چاقوی کوچک در بیارید. در سینی پهن کرده و در آفتاب خشک کنید روی هم نچینید و هر چند وقت یک بار لیمو ها رو پشت و رو کنید.

بعد از دو سه روز کاملا خشک میشن، اگه میخواین رنگشون تیره تر بشه بیشتر جلوی آفتاب بزارین. به علت اینکه جلوی آفتاب خشک شدن شاید گرد و غبار روشون بشینه وقتی خشک شدن لیمو ها رو بشورین داخل آبکش بزارین کاملا آبش بره بعد دوباره روی سینی پهن کنید و چند روز در هوای اتاق بزارین دوباره کامل خشک بشن، اگه کاملا خشک نشن بعد کپک میزنن
البته جلوی پنکه یا کولر هم میتونید خشک کنید بهتر خشک میشن.


این لیمو های خوشمزه رو داخل چای به عنوان دمنوش و یا داخل خورش استفاده کنید.
*اگه همه هسته ها رو دربیارید اصلأ تلخ نمیشن، مخصوصا داخل چای عالییییه. جاتون سبز

خروج از نسخه موبایل